Vlaamse of Nederlandse sprekers

be  NETH0001

 

Van harte welkom bij de Canterbury Ghost Tour.

Ik ben John Hippisley, journalist, acteur, en Ghost Hunter – ‘ Ik begeleid rondleidingen in de stad en ik vermaak mensen al meer dan 21 jaar, ik ben een bekend gezicht in de omgeving. Ik vind het leuk om de rondleidingen te geven en om mijn unieke ervaringen met mijn klanten te delen. Ik kijk er naar uit om ook u te ontmoeten in mijn tour’.

De 75 minuten durende tour is een vermakelijke mengeling van geschiedenis, humor en rondspoken. Het zal de bezoekers een glimp geven in het spookverleden van de stad. Canterbury heeft een rijk en bloederige erfenis – dit maakt het tot een locatie die elke bezoeker moet hebben gezien – van de fundamenten van het Romeinse Rijk, naar de aankomst van St. Augustinus en Engelands bekering tot het christendom, van de Noormannen, de Reformatie van 1583, naar de Engelse Burgeroorlog van 1640 met als laatste het bombardement in 1942, door Duitsland.

Alles is van enorme invloed geweest op de stad zoals hij vandaag is.

Ontdek het noodlot van de kinderen van Tiny Tim’s Tea Room, het lichaam in de kelders van het Sun Hotel, en Charles Dickens’ eigen spook ervaring.

Kom erachter wat we met heksen deden tijdens de Engelse Burgeroorlog en ontdek zoveel meer onheilspelende feiten.

Alles zou een mysterie kunnen blijven en nooit zul je echt de geheimen onder de tegels van de stad weten, totdat je beslist mee te gaan met de Ghost Tour!

Toeren voor personen en families zijn beschikbaar elke vrijdag- en zaterdagavond. De ontmoetingsplek is bij Alberrys Wine Bar op St. Magaret’s Street 38 in Canterbury. We starten om 20.00 uur. De tour wordt voorlopig alleen gedaan in het Engels en is een goede introductie van de stad Canterbury en de Engelse taal als je niet Engels bent. Groepen kunnen 14 dagen van te voren boeken voor de andere dagen van de week(zondag tot donderdag) en worden verzocht een aanbetaling te doen van 50%. Zie onze Voorwaarden voor meer details en voor afzeggingen, enz. Voor speciale groepsprijzen bel of email naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

De tour is geschikt voor alle leeftijdsgroepen en al meer dan 100.000 bezoekers in 20 jaar hebben hier van genoten. In 2011 zijn we van plan om de tour in het Nederlands en Frans te houden, maar dat alleen voor gereserveerde groepen van 15 of meer.

Veel van onze voorgaande bezoekers gebruiken een maaltijd na de tour. Op de website kun je menu’s vinden van 3 restaurants: Cafe Rouge – Franse keuken, The Cuban Bar – Cubaanse keuken en Strada – Italiaanse keuken. Zij bieden alle 3 een verschillende smaak van de stad.

Boek je tour vandaag door te klikken op de ‘ticket’ pagina en betaal online in het menu bovenaan of bel +44 84 55 19 02 67  en spreek met onze bookingscentrale.

Additional information